Hamvas Center Ingatlanhasznosító Kft.

Székhelyszolgálat

Cégünk legújabb szolgáltatása azoknak a cégeknek, akiknek nincs szükségük saját irodára, de nem is a lakásban, vagy egy garázsban, esetleg egy panelház aljából kialakított helyiségben szeretné tudni cége székhelyét, de fontos, hogy budapesti székhellyel rendelkezzen. Cégünk alaptevékenységéből – irodák bérbeadása – következik, hogy eleve rendelkezésünkre áll egy irodaház, ahol az Ön igényeinek megfelelő tárgyalót tudunk biztosítani megbeszéléseinek lebonyolítására. Nálunk gyors, pontos, rugalmas, segítőkész, teljes munkaidőben elérhető kolléga áll a rendelkezésére minimális havi díjazásért. Alapszolgáltatásunkon – székhelyszolgáltatás – kívül kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmaznak csomagjaink.
Cégünknél továbbra is biztonságban tudhatja székhelyét; a 2017. július 1-től hatályos 7/2017 (VI.1), többször módosított IM rendelet a székhelyszolgáltatásról, valamint ’A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló’ 2017. évi LIII. tv. (Pmt) 65. $ (1) bekezdése alapján kötelezően előírt Belső Szabályzatunkat 2020. június 2-án 43280844970 iktatószámú Határozatban hagyta jóvá a NAV.


Ugyanezen jogszabályokban kötelezően előírtaknak megfelelően – mely szabályozás minden székhelyszolgáltatóra egyaránt vonatkozik -, a székhelyszolgáltatást csak a NAV Központi Irányítás – Pénzmosás- és Terrorizmus Finanszírozás Elleni Iroda által nyilvántartásba vett Szolgáltató végezheti. Az erre irányuló – a kiegészítő dokumentumokkal, információkkal együtt benyújtott – kérelmünket 2020.06.18-ai, 4318373295 iktatószámú Határozatban fogadta el a Hatóság a Pmt. 76/E $ (1) bekezdése alapján. (Fenti Pmt. hatályát 2020-ban terjesztették ki a székhelyszolgáltatókra.)


Saját tulajdonú irodaházunkban, kiemelten ügyfél-központú szemlélettel, magas szintű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre a továbbiakban is. Immáron 11 éve, még mindig elérhető áron.

Amennyiben további, még részletesebb információra lenne szüksége a székhelyszolgáltatás törvényi, működési hátteréről, illetve a szolgáltatók jogszabályi, tárgyi feltételeiről, adatközlési és egyéb – rendszeres - kötelezettségeiről, készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken, vagy ERRE, ERRE és ERRE a linkre kattintva tájékozódhat a jogszabályok között tallózva.


Mit tartalmaznak szolgáltatás-csomagjaink és áraink?

Alap csomagjainkat azoknak ajánljuk, akik nem tartanak igényt extra szolgáltatásainkra, de alap szolgáltatásainkat magas szinten várják el tőlünk.

Minden csomagárunk előre fizetéssel értendő!

Kiknek ajánljuk magunkat?

 1. Akinek nem mindegy, milyen körülmények között van cégének székhelye – mi önálló irodaházzal rendelkezünk. Ugye nem elegáns tárgyalófeleit a lakására vagy egy kávézóba hívni?

 2. Kispest könnyen megközelíthető részén, az Üllői út mellett (a reptérhez is közel), autóval és tömegközlekedéssel is - akár metróval - jól megközelíthető helyen lesz az Ön cégének székhelye!

 3. Nem kell parkolási díjat fizetnie, ha hozzánk jön!

 4. Kedvezőek a szolgáltatási díjaink – egy irodabérlés költségeinek töredékéért veheti igénybe színvonalas székhely-szolgáltatásunkat.

 5. Olyan külföldi és belföldi induló, vagy már működő vállalkozásoknak, amelyek tevékenységéhez nem szükséges jelentősebb irodai háttér, vagy nem rendelkeznek megfelelő helyiséggel, ahová a székhelyet bejegyeztetik, és nem kívánnak nagy összegeket irodabérlésre áldozni.

 6. Azon vállalkozásoknak, amelyeknek sikeressége és hatékonysága szempontjából fontos, hogy Budapesten legyen a székhelye.

 7. Aki szeretné, hogy cégének székhelyével kapcsolatosan mindig minden rendben legyen. Nem szeretne idegeskedést, gyomorgörcsöt emiatt? Szeretné elkerülni azt a kellemetlen érzést, amit egy hatósági személy váratlan megjelenése okozhat otthonában?

 8. Azoknak, akik tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a NAV(volt APEH) visszavonja azoknak a cégeknek az adószámát, amelyeknek nem tud küldeményt kézbesíteni.

Mit nyújtunk?

 1. Székhelyhasználati lehetőséget.

  -Használhatja címünket, akár cége hivatalos székhelyeként is.

  -Irodai szolgáltatást azon cégeknek, egyéni vállalkozóknak, akiknek nem célszerű saját irodát fenntartani.

  -Komplex adminisztratív ügyintézést, postai küldemények kezelését.

  -Beérkezett küldeményeiről (fax, postai küldemény) értesítjük, (emailben, telefonon), kérésre adott címre továbbítjuk.

  -Telefon és faxszolgáltatást.

  -Tárgyalásaihoz, megbeszéléseihez irodát, tárgyalót tudunk biztosítani, ingyen! (szolgáltatás-csomagtól függően)

 2. Cégügyintézést stabil ügyvédi háttérrel. (partnerirodával együttműködve)

Hogyan működik?

Szerződéskötés és a szolgáltatási díj befizetése után kiadunk egy befogadó nyilatkozatot, amelynek birtokában jogosulttá válik vállalkozásának székhelyként való bejegyzésére.

Ezután ide irányíthatja levelezését, faxait, esetleges megrendeléseit, telefonjait, és mi a kért módon adunk tájékoztatást a különböző megkeresésekről, a várható hatósági ellenőrzésekről, stb. Elsősorban e-mail útján, ha ez nem jár eredménnyel, telefonon.

Előzetes egyeztetés alapján rendelkezésre bocsátjuk tárgyalónkat a bent lévő felszerelésekkel üzleti megbeszéléseihez. A szerződésben ingyenesen vállaltakon túli igénylés esetén 1600 Ft / óra + áfa áron.

Faxainak fogadása korlátlanul ingyenes, kifelé korlátozott mennyiségben díjmentes. (havonta 10 db belföldi)

Küldeményeinek postai úton történő továbbítása korlátozott mennyiségben lehetséges.Ha a fentiek alapján eldöntötte, hogy velünk szeretne szerződést kötni, nincs más dolga, mint az ADATLAP-ot letölteni, és időpontot egyeztetni elérhetőségeink valamelyikén a szerződés aláírására, így a személyes ügyintézés időtartama 10-15 percre rövidül. ADATLAP letöltése!